Over NEXT

Op de begane grond draaien elke donderdag, vrijdag en zaterdag onze top dj’s. De zaal op de begane grond gaat open om 24u. Tot die tijd kun je van je drankje genieten in onze gezellige bar op de 1e verdieping, van donderdag t/m zaterdag geopend vanaf 23u. Rustig bijkomen met een sigaret doe je op onze 2e etage; de mooiste rookruimte van Leiden en omgeving!

Openingstijden:
Next is donderdag t/m zaterdag geopend vanaf 23u. Donderdag, vrijdag en zaterdag sluit onze deur om 02:00u. Na die tijd kom je er niet meer in. Binnen blijft de bar open tot de laatste druppel.

Deurbeleid:
Je kunt op vertoon van je collegekaart naar binnen v.a. 18 jaar. Onze gastheren zullen dit altijd controleren. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs en collegekaart bij je hebt. Kledingvoorschriften: gepaste kleding verplicht, geen sportschoenen.

Lik-op-stuk:
Bij overlast zullen de gastheren je direct aanspreken en je niet meer binnenlaten. Bij ernstig overlast wordt direct contact opgenomen met de politie. Dit geldt niet alleen voor in NEXT maar ook op straat in de directe omgeving.

Op straat

Blijf bij het bezoeken van NEXT rekening houden met onze buurt. Geen fietsen tegen de gevels, geen lawaai op straat etc. Onze buurtgenoten willen natuurlijk ook rustig kunnen slapen. Hou het netjes en fatsoenlijk op straat.

Thanks,
NEXT management.